Kundarea

Vi vill samarbeta med andra entreprenörer och organisationer som har samma grund tänk som oss. Genom samarbete kan 1 + 1 blir 3 på ett bra och förhoppningsvis smidigt sätt.

På denna sida samlar vi lite länktips och kontaktuppgifter som gör att du som kund snabbare kan hitta rätt i informationsdjungeln.

Vi är medlemmar i LR för att kunna ge våra kunder än bättre service. LR är en rikstäckande organisation med över 50 fristående redovisning och revisionsbyråer. LR är även medlemmar i ett globalt nätverk Russel Bedford International, RBI (finns representerade i mer än 80 länder) vilket gör att vi lättare kan hjälpa våra kunder som bedriver internationella affärer. 
LR Redovisning & Revision >>

Flesta av våra löpande uppdrag lägger vi Fortnox där vi är byråpartners. Fortnox är helt webbaserat vilket gör det effektivt och tillgängligt. Genom detta kan vi flexibelt lägga upp varje kund efter vilka önskemål du som kund ställer.
Fortnox >>

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket. Här kan du lätt göra dina ändringar och lägga upp planer mm. Vi hjälper såklart till med det praktiska!
verksamt.se >>

Vi är medlemmar i FAR (FAR är branschorganisationen för lönekonsulter, redovisningskonsulter, revisorer och skatterådgivare.) FAR har även mycket bra utbildningar både för byråer och kunder.
FAR >>